Konfigurátor substancí a nástrah

Vytvářet pokročilé substance a nástrahy v DrD II nemusí být, zvláště u jedů, vůbec jednoduché. Proč nevyužít znalosti kolegů a na oplátku se nepodělit o své vlastní poznatky? Proto navštivte ještě dnes Scriptorium magických substancí a nástrah, kde můžete na nový čerstvý pergamen zapisovat své recepty na výrobu substancí i nástrah a sdílet je s ostatními členy cechů felčarů, alchemistů ba i mašinistů.

Nebo se podívejte do Všeobecného grimoáru magických substancí a nástrah zda zde nenaleznete něco ke svému užitku, co již bylo dříve zapsáno.

Tak tak nějak by mohla znít anonce v Aqelu vyvěšená v aule zdejšího učení známého jako Artistium. Každopádně po debatě na rpgfóru mi přišlo, že sestavování substancí či nástrah v DrD II není tak úplně jednoduché a hodilo by se mít místo, kam si člověk může zapisovat svoje nápady. Zároveň webový formulář umí pohlídat určité kombinace a spočítat celkovou výrobní cenu. Což se hodí.

Využijte ho i vy pro zápis vašich doplňků, pokud vám nevadí, že budou zveřejněné na tomto webu. A případné chyby či nápady na vylepšení hlašte do diskuse pod tento blog nebo na fórum.